Henk Ruël wint kaarttoernooi pater Fons Eppink 2014

Geplaatst op 18-03-2014, 19:34

Afgelopen vrijdag de 14de maart  was de prijsuitreiking van alweer het 38ste kaarttoernooi voor pater Fons Eppink. Er waren voor het seriekaarten maar liefs 19 prijzen te verdelen die allen geheel belangeloos door diverse sponsoren beschikbaar waren  gesteld.      

De hoofdprijs was voor Henk Ruël terwijl de tweede prijs voor Theo Rikhof  was en Gerard Brookhuis werd derde.   Ook werd er deze avond nog  gekaart deze telde niet meer mee voor het eindklassement, hier namen 24 personen aan deel. Eerste werd deze avond G.Kuipers met 2924 punten, de tweede plaats was voor H.Kamphuis  met 2886 punten,  derde werd F.Benneker  met 2829  punten, een vierde plaats was er voor G.Brookhuis met 2827  punten terwijl G.Bodde vijfde werd met 2751  punten. Tevens was er zoals elke avond ook deze laatste avond  weer een grandioze loterij met mooie prijzen, voor deze loterij was wederom grote belangstelling zeker bij de in grote getale opgekomen niet kaarters.  

Langs deze weg willen wij alle sponsoren en adverteerders en alle mensen die geheel belangeloos hebben meegewerkt aan het wel slagen van dit toernooi hartelijk bedanken voor hun medewerking. Wij konden als organisatie op deze avond de opbrengst van maar liefst €3019,- overhandigen aan pater Fons Eppink die persoonlijk op deze avond aanwezig was. Hij gaat het geld besteden aan verbetering van een heel primitief veerpont in de binnenlanden van Kongo.                      

Fons bedankte iedereen voor hun medewerking en vrijgevigheid en sprak de hoop uit dat het kaarttoernooi ook volgend jaar zijn doorgang weer kon vinden. Dit alles gebeurd zoals gewoonlijk in de kantine van K.V. Nooit-Gedacht aan het gravenveen te Noord-Deurningen.