2e Energy Pitch Overijssel

Geplaatst op 27-01-2014, 09:56
2e Energy Pitch Overijssel

Overijsselse lokale initiatieven hebben veel duurzame plannen, maar hebben soms moeite met de stap in professionalisering. Energy Pitch Overijssel biedt een oplossing! De eerste pitch ronde op 31 oktober was een groot succes. Vier initiatieven zijn een stapje verder geholpen met adviezen en financieringsbegeleiding van de jury. Op 23 januari 2014 waren er drie nieuwe initiatieven tijdens de 2e Energy Pitch Overijssel!

Tijdens de Energy Pitch Overijssel beoordeelde een jury met expertise over bankfinanciering, crowdfunding, ondernemen, energie en marketing de vier geselecteerde businessplannen van bewonersinitiatieven en hun pitch.

Energy Pitch Overijssel is een activiteit van Stimuland en Natuur en Milieu Overijssel. Beide organisaties werken samen in een pilot om lokale energie en/of glasvezel initiatieven verder te helpen met professionaliseren. Het wordt georganiseerd in nauwe betrokkenheid met de projecten Duurzame Dorpen Overijssel en Hier Opgewekt! Energy Pitch Overijssel wordt mogelijk gemaakt door provincie Overijssel.

Duurzaam Noord Deurningen heeft tijdens deze laatste pitch de busnisscase gepresenteerd aan de jury.  

hier klikken voor de foto's